Fotografie en teksten

Home       Bedrijven      Overheid & Non-Profit     Toerisme & Recreatie       Beeldenverhaal     Contact
Uw projecten en bedrijf succesvol in beeld

Ondersteun uw presentatie
Ooit het gevoel gehad dat u een succesvol project niet goed kon illustreren? Dat uw bedrijfspresentatie niet optimaal was door het ontbreken van overtuigend beeldmateriaal?

Of het nu een presentatie, een brochure of een website betreft, als uw boodschap goed in beeld is gebracht, wint die aan overtuigingskracht. Zowel in de communicatie naar uw klanten, als naar uw medewerkers.

Vanuit mijn specialisme om mensen en objecten in de omgeving te fotograferen kan ik u hierbij helpen. De expertise heb ik ontwikkeld door het maken van reisreportages, en deze techniek heb ik vertaald naar de bedrijfsfotografie. Het woord ‘omgeving' kunt u overigens ruim opvatten, want het integreren van de context is niet alleen toepasbaar in het landschap, maar ook indoor .

De beeldstijl die ik hanteer , is opgebouwd uit elementen uit de reportage-, landschaps-, portret- en bedrijfsfotografie. In de voorbeelden kunt u zien wat ik daarmee bedoel. Meestal maak ik gebruik van het natuurlijke licht en neem ik de tijd om de juiste omstandigheden af te wachten. Spontane situaties worden benut, zonder context en bedrijfsuitingen uit het oog te verliezen.

Wat kunt u verwachten?

 

 

 

Contact
Laat u overtuigen en neem contact op met Beeldenverhaal voor een vrijblijvende proefopdracht.
Voorbeeldfoto's